top of page
Achtergrond_edited_edited.jpg

Perfecte Getaway - De Kas in Epse
Ontdek dit prachtige glazen huisje 'De Kas' , gelegen te midden van de bossen in Epse, vlakbij Deventer.

Een uniek toevluchtsoord waarbij vrijwel alle wanden van glas zijn, waardoor je het bos bijna letterlijk in huis haalt. Met een prachtige open keuken, bar en lounge is dit huisje een waar paradijs voor wie op zoek is naar rust en ontspanning.

Verscholen in een stuk bos in Gelderland, biedt dit huisje een oase van rust waar je kunt ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven.


Temidden van de rustgevende geluiden van de natuur en het panoramische uitzicht vanuit dit glazen huisje, worden momenten met z'n tweeën magisch

Wat dit huisje zo bijzonder maakt, zijn de unieke details. Van de knusse ronde bank bij de houtkachel tot het panoramische uitzicht op de natuur door de glazen wanden. Bovendien is er een beamer aanwezig, waardoor je 's avonds onder de sterrenhemel kunt genieten van een filmavondje.


Een absoluut hoogtepunt van dit huisje is het zwembad, perfect voor een verfrissende duik in het voorjaar of de zomer, omringd door de rustgevende geluiden van de natuur.


Kortom, een verblijf in dit glazen huisje belooft een onvergetelijke ervaring te worden, waar romantiek en ontspanning samenkomen te midden van de prachtige natuur.


Ik zie dat er nog plekjes beschikbaar zijn, mis deze kans niet en boek vandaag nog jouw verblijf!


Comments


bottom of page