top of page
Achtergrond_edited_edited.jpg

Een heerlijke zomerse break aan de Vecht bij Hotel Flora Batava.

Geniet van de warme zonnestralen langs de serene oevers van de Vecht. Hotel Flora Batava is jouw ultieme bestemming voor ontspanning en optimaal genieten, met fantastische arrangementen op maat gemaakt voor onvergetelijke ervaringen.

Ga op avontuur met het "Varen op de Plassen" Arrangement: Laat je onderdompelen in de schoonheid van de omgeving, gevolgd door een heerlijk 3-gangen diner bij Restaurant Bloei in de avond.

Je overnacht in een heerlijke suite en begin je nieuwe dag met een ontspannen ontbijtbuffet. Vervolgens stap je aan boord van een charmante sloep die speciaal voor jou klaarligt. Verken de prachtige vaarroutes naar het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht, de levendige stad Maarssen, of de uitgestrekte Loosdrechtse Plassen.


Of verwen jezelf met het "Romantiek aan de Vecht" Arrangement: Een warm welkom met een aperitief in de bar of bij aankomst voor het diner. Je overnacht in een luxe suite. Een romantische verrassing en een fles Champagne wacht op je in de kamer De volgende ochtend geniet je van een uitgebreid ontbijtbuffet of kies voor ontbijt op bed.


Ontsnap aan de drukte en dompel jezelf onder in een wereld van rust en romantiek langs de Vecht. 🌹💫


Comentarios


bottom of page